Безплатни материали за развитие
на твоя Etsy магазин

12 Стъпки към Успешен Магазин в Etsy

Това кратко обучение включва 12 точки, събрани в PDF и 3 видеа, които през последните 12 години опит в Etsy, съм разбрала, че са определящи за успеха. Подходящо е и за начинаещи, и за творци с магазини, които вечев работят, но не съвсем както трябва.

persons hand on brown wooden table

Оцени магазина си в Etsy

Когато нещата не вървят, понякога е трудно да разберем къде точно е проблемът. Това упражнение ще ти помогне да разбереш кои са най-слабите и най-силните страни на магазина ти, за да можеш да си съставиш план за подобряване на резултатите!

wooden creative lamps

Подобри ранга на
магазина си

Какво можете да направите за да подобрите ранга на магазина и продуките си и да започнат да се появяват по-напред в търсачката? Как Etsy определя ранга или оценката на всеки магазин?

Writing utensils

Разбери таговете

Не можеш да се справиш с оптимизацията и се чудиш какви тагове да използваш? Това упражнение ще хвърли светлина върху тази така объркваща част о оптимизацията!

Как можем да работим заедно

Клубът е онлайн пространство за срещи и подкрепа за собственици на Etsy магазини. Най-подходящ е за тези от вас, които имат отворени магазини, защото, както казват членовете, “е много работен” и обсъждаме конкретни планове, тактики и реални казуси. Отваря врати за нови членове края на всеки месец.

Искаш външен поглед върху магазина си? Или пък имаш много въпроси и искаш ясен и точен отговор? Или пък искаш да създадем оптимизиран листинг или рекламна стратегия заедно? Индивидуалните консултации се провеждат по Zoom и са с доста гъвкав график, така че защо не?

За да ви дам по-дълбоки и сериозни знания и за да ви помогна да се чувствате ЗНАЕЩИ и СИГУРНИ, че знаете какво правите, създадох няколко видео обучения свързани с маркетинга в и извън Etsy, специално за български творци! Социални медии, реклама в Etsy, оптимизация, проучване….сигурна съм, че ще откриете това, от което имате нужда!

Много често имаме нужда просто някой да ни каже какво точно да правим за да се освободим от объркването на хилядите възможности. Този анализ и план за действие ще ти дадат точните действия, които ше помогнат на ТВОЯ магазин да подобри резултатите си.

Менторската програма е един от най-успешните начини да започнете да работите сериозно по магазина си. Тя е само за тези от вас, които имат капацитета (във всяко отношение) и желанието да работят здраво. Седмични срещи, много задачи, интензивни промени и всички мои знания в програма създадена само за вас!

Винаги съм отворена към вашите предложения и въпроси на tonka@shehustlin.com