Среща за да създадем твоя

Магазин в Etsy заедно

90-минутна онлайн среща за отваряне на магазин в Etsy подходяща всички, които все още НЯМАТ такъв.

ЗАПИСВАМ СЕ

Да позная ли за какво мечтаеш?

Ако си като повечето творци, може би мечтаеш някой да създаде магазина им в Etsy по правилния начин, бързо и ефективно и да имаш готов и работещ бизнес още утре.

Това обаче не води до добри резултати. Опитах.

Резултатът са прекрасни отворени магазини и собственици, които нямат представа какво да правят с тях и как да ги развиват.

Открих нещо по добро!

Създадох нова услуга, която те придвижва към мечтания Etsy магазин бързо и лесно.

За няколко часа получаваш знания, които се трупат с години.

ПРЕДСТАВИ СИ...само след няколко седмици имаш работещ магазин в Etsy!

Ако искаш магазин в Etsy, но все не се решаваш…

…нека го направим заедно!

Магазин в Etsy ЗАЕДНО

Накратко: онлайн среща с benefits, подходяща за творци, колекционери, малки семейни бизнеси, дизайнери и производители, които все още НЯМАТ Etsy магазин.

ПОДГОТОВКА

Получаваш инструкции за да се подготвиш за супер старт в сферите на оптимизация, проучване и визия. Щом се запишеш ще получиш списък за подготовка + видео с поздрав и инструкции от мен.

СРЕЩА

На тази среща ще отворим магазина ти! Ще го направим онлайн по Zoom и ще имаш запис. Ще имаме време за въпроси и насоки за това какво да правиш от тук нататък.

ПЛАН и ДОПЪЛНИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ

След срещата ни ще получиш личен план за действие и развитие на магазина си с конкретни дейности и тактики за да скъсиш времето до първата продажба.

След тази среща ще имаш…

⭐️ работещ магазин в Etsy и знания, които останалите придобиват с месеци и години.

⭐️ инструкции за верификация и административни процеси (и помощ за тях при необходимост)

⭐️ план за действие за първия месец на магазина ти за да знаеш какво друго освен да качваш продукти да правиш.

⭐️ възможност да задаваш въпроси до 30 дни след срещата (защото най-много въпроси изникват СЛЕД срещите с мен)

⭐️ запис на срещата, за да не се налага да водиш бележки и към който можеш да се връщаш когато искаш (и ще ти трябва защото срещите с мен са пълни с информация).

Тази услуга е подходяща за теб, дори да си участвал/а в мои обучения преди или смяташ да участваш в тях.

Тя ги допълва и е улеснение за теб, ако изпитваш смесени чувства за тази първа стъпка.

Клиенти споделят

Насочиха ме към Etsy, и така горещо ми препоръчаха Тонка, че почти не можах да кажа "Защо точно Etsy?". На 12 октомври отворих с нейна помощ магазин с първите продукти. Нова и непозната материя, изискваща мислене и стратегически тактики, че и английски (а моят е колкото китайския) - стреснах се, напрегнах се... до първия вълшебен звън на падащите монети при продадения първи продукт,  само две седмици след отварянето на магазина. Все още скачах от радост, когато този звън се повтори с нова продажба.

Петя Братованова

Успешни в Etsy е най-смислената инвестиция, която съм правила. Убедена съм, че информацията, която получих, струва поне 5 пъти повече. Реално е безценна. Имах разни трудности по пътя,  но Тонката винаги беше там да помогне. Винаги! И то не след ден или след седмица, а веднага. Отговаря веднага на всеки тъп въпрос, намира време да се чуем да живо и да оправим проблемите, просто не зная как успява, но е незаменима. Дава от себе си много повече отколкото очакваш, много!  Нямам думи да опиша благодарността си!

Веселина Колева

Платформата Etsy е една необятна Вселена от възможности, а Тони е най-точния човек, който може да Ви поведе по стъпките на успешен бизнес в платформата! Увлекателните и лесно достъпни видеа, насоки, семинари и коментари са изключително полезни както за начинаещи, така и за напреднали етсианци! Доверете се на Тони и няма да сгрешите! Успехът е възможен!

Дима Тюлева

Много професионално и коректно отношение! Отзивчива, изчерпателна и много позитивна в насоките и съветите. За разлика от другите етци групи и програми тук получих абсолютно ИНДИВИДУАЛНО внимание и отношение. Не се и съмнявам , че с правилните стъпки ще вървим заедно към успеха!

Мария Вълева

Тонка е прекрасен професионалист и Човек! Силно я препоръчвам! Имам реални резултати след общуването с нея и препоръките, които ми даде! Препоръчвам менторската програма, и не само! “Etsy Клуба”, който тя създаде, е уникална общност за всеки, които иска да развива успешен магазин! Много Благодаря Тонка!

Петя Георгиева

Тони е експерт в Etsy и благодарение на нейното обучение и съвети магазинът ми започна да се развива и сега имам поръчки почти всеки ден. Освен това е много мила и отзивчива! Сърдечно ти благодаря, Тонка!

Силвия Котева

Препоръчвам силно ! С насоките които получих за 1 час, преобразих магазина си и резултатите са налице. Благодаря!

EverlastGifts

Тони е страхотен човек и абсолютен професионалист! Изключително много ми помогна да развия и усъвършенствам магазина ми в Etsy, който е само на месец, а вече имам и поръчка. 

Ана Сотирова

Признателна съм на Тонка за уроците, които ми предоставя. Дава ми ценни насоки и съвети. безкрайно отзивчива по всяко време. Учебните ресурси на нейния сайт са необятни и достъпни за хора като мен, които едва прохождат в Etsy. Благодаря, Тони!

Марина Стайкова

Искам да изкажа възхищението си към Тонката - страхотно отзивчив човек и голям професионалист.

Записах се за обучението, което е толкова детайлно и полезно, че отговаря на всички въпроси и отвъд. Препоръчвам горещо! И успех на всички творци!

Вероника Нелбатска

Ако искате и вие да тръгнете нагоре по стълбата на успеха в Etsy, но нямате представя как да стане, значи сте на правилното място. Онлайн уроците са систематизирани много добре и супер леки за възприемане. А Тони е един истински професионалист в своята област, която винаги е на среща при необходимост. Радвам се, че попаднах именно на нея и нейния курс, когато трябваше да почна буквално от 0.

Сузан Ашъм

Безкрайно благодарна съм на Тонка за чудесните курсове ,които е направила- систематизирани и лесни за разбиране.Препоръчвам с две ръце! Тя ми помогна да сбъдна една моя Etsy мечта.Много харесвам комуникацията си с нея, страхотен човек ,който предразполага и винаги отговаря на въпросите ми, когато съм затруднена.

Анелия Йорданова

Здравей, аз съм Тонка и съм тук за да ти помогна!

Защото вярвам, че няма по-голямо щастие от това да изкарваш парите си с творенията си, да се свързваш с хора от цял свят и да знаеш, че някой в Австралия носи обиците, които ти си направила или картината ти краси някой дом в ЮАР!

Няма по-хубаво нещо от малкия бизнес на твореца…

От това да се събуждаш с 5 продажби до хора на другия край на света…

Да имаш творческата свобода да правиш и да решаваш какво сама…

Знам го от собствен опит–от 12 години имам магазини в Etsy и това промени живота ми завинаги.

Щастлива съм, че вселената ми дава възможност да споделям тази радост и удоволствие и с други творци като ВАС: да ви помогна да отворите собствен успешен магазин в Etsy.com

Имаш въпроси? Винаги съм на [email protected]

Готови?

Запиши се за да започваме

159 лв.

Онлайн среща за отваряне на магазин (имаш 90 дни от датата на плащане да запазиш час за среща)

Подкрепа и отговори на всички въпроси по време на подготовката

Списък за подготовка + препоръки от мен за подготвени материали 

90-минутна среща за отваряне на магазина ти в Etsy (по Zoom, в удобно време и със запис)

План за действие (за да знаеш какво да правиш с магазина си през първите месеци и да направиш първите продажби по-лесно)

Материали и Etsy семинар (на стойност 54 лв.), които преценим заедно, че ще бъдат най-полезни за теб

+ Повторна обратна връзка до 30 дни след срещата

ЗАПИСВАМ СЕ

Въпроси & Отговори