Блог

най-интересното в etsy през 2023

Забавната страна на Etsy: 15 продукта, които ще ви изумят и разсмеят

Благодаря на Елица Осенска за невероятните открития в тази статия!

Ако притежавате магазин в Etsy, работата по него вероятно ви е накарала да изпитате почти целия спектър човешки емоции – несигурността в очакването на първата поръчка, радостта от всяка следваща, задоволството от положителните клиентски отзиви, разочарованието от липса на интерес към новия ви продукт, страхът дали пратката ще бъде доставена навреме, изтощението след успешна кампания за Хелоуин, Коледа или Черен петък....

Замисляли ли сте се обаче, че Etsy може да бъде извор на искрено забавление и смях? О, да! За да ви го докажа, подбрах няколко куриозни продукта, предлагани в платформата. И докато се чудите на кой би му хрумнало да ги продава/купува, имайте предвид, че голяма част от тях са бестселъри!

Повикайте чувството си за хумор, включете коледните лампички, вземете чаша греяно вино и се насладете на артикулите, които със сигурност няма да ви оставят безразлични! 😊

Календари с Австралийски пожарникари? Това е по-добро!

Краят на декември е традиционно силен за онези, които продават календари. Но конкуренцията е огромна, а потребителите – все по-взискателни, така че място за компромиси няма.

Поне така смятат създателите на трите шедьовъра по-долу.

  • Идиличната гледка веднага грабва вниманието: мъже в разцвета на силите си, облечени в балерински пачки, позират сред пасторални селски декори. Гордо изпъчените бирени шкембенца и закачливите погледи определено въздействат. Поне на мен. Баджът Bestseller е доказателство, че много други споделят мнението ми.

 

  • Не можем да избираме родителите си. Не можем да изберем външността си. Изборът на прическа обаче определено е наш.

Е, някои от нас просто не го заслужават! Календарът по-долу ме кара да съм щастлива, че не живеем в 80те години на миналия век. Диско модата караше хората да извършват непростими неща с външния си вид!

Но не ги мислете - артикулът с техните образи е Bestseller!

  • Всички притежатели на кучета намират четириногите си любимци за очарователни! Винаги! Навсякъде! При всякакви обстоятелства! Някои обаче ги смятат за неустоими дори когато питомците им предпочитат да бъдат оставени насаме...

Домашните любимци стават все по-забавни

За тази малка и неразбрана от обществото групичка се е погрижил авторът на следващия календар. Екипът на Etsy също проявява разбиране и листингът е закичен с Etsy’s pick!

  • Обществена тайна е, че стоките за домашни любимци са традиционно силна категориия в Etsy. Настъпиха зимните студове, а четириногите ни приятели все така имат нужда от ежедневни разходки. Как да ги предпазите от настинка ли?

Ето как! 

  • И за да не се обидят „животните от фермата“, ви представям друг порив на творческата мисъл:

Пластмасов чифт крайници на велосираптор, създадени с 3D принтер и прикрепени върху кокошка. Незаменим артикул, ако искате да разсмеете някого с чувство за хумор. Ако обаче баба ви не си пада по шегите, спестете й гледката на пернатите, търчащи из двора й в този вид.

  • В случай, че все пак искате да я изненадате приятно, й подарете схема за плетене на една кука /отново bestseller/.

Как мислите, дали би променила нещо в езика на кравата?

Коледният дух за пореден път ни кара да отворим кутиите с украса. А там откриваме до болка познатите и омръзнали ни играчки за елха. Защо да не разчупим стила си с някоя не толкова традиционна висулка?

Край на скучната украса!

  • Какво би отивало повече на елхата ви от една бляскава усмивка, разкриваща лоша зъбна хигиена? Не?! Е, многобройните продажби на този бестселър твърдят обратното. 
  • Не ме разбирайте погрешно – коя съм аз да споря с вкуса на платформата, която е посочила като Etsy’s pick коледна висулка във формата на кисела краставичка?

В този случай обаче заемам страната на традицията и настоявам, че мястото на киселите краставички е празничната трапеза.

Подаръци и за най-трудните

Когато избирате подаръци, а разполагате с малко време, логичното решение са артикули, еднакво подходящи за всякакви хора. Да вземем например долния продукт – украшение за коледна елха, изобразяващо изкуствена тазобедрена става, имплантирана в бедрена кост. Колко подходящ подарък за ортопеда ви, внучка ви, която е студентка по медицина и.... хм...пропуснах ли някого?

Всички познаваме някого, който разполага с всичко, което му е необходимо или желае да има. Вероятно споделяте моето мнение, че тези хора са най-трудни за подаръци...

Но в този виртуален пазар е помислено и за тях! Така че, когато се изчерпате откъм идеи, поръчайте четчица за чистене на пъп! Малко, практично и ефектно! И е … познахте – bestseller!

 

Изобщо, някои от продуктите в Etsy буквално те оставят без думи. Допускам, че и аз бих останала безмълвна, ако получа този набор ПРАЗНИ кутии, подредени една в друга като матрьошки. Чудесен начин да обидите някого за следващите 2-3 десетилетия!

Но това съвсем не е единственият артикул, който кара мисълта ми да спре, без да знае накъде да поеме. Понякога просто не намирам смислен отговор на въпроса „Защо някой би купил това?“.

Два от фаворитите ми в тази категория са кутийка, съдържаща имитации на човешки зъби....

...и тази „малка жаба с голяма шапка“. Така и не ми хрумна за какво може да бъде полезна, се наложи да прочета описанието, за да проуча функциите й. Оказа се, че такива няма. Oстана чуденката защо е bestseller… Някакви идеи?

И най-доброто за финал: Дядо Коледа вижда всичко! А защо не и Исус?

Гледали сте Big Brother, нали? А представяте ли си го по този начин: образът на Исус Христос, подаващ се иззад вратата в спалнята, придружен от надпис: „Видях какво направи!“ или „Ще кажа на татко!“.

Безценно!

Независимо от финансовия резултат на Etsy бизнеса ви през 2022 година, ви пожелавам следващата да е още по-успешна!

А междувременно смехът помага да сме по-спокойни и ведри. Затова споделете и своите „смешни“ находки в Etsy! 😊

Весела Коледа, творческо вдъхновение и вътрешен мир!

Стани част от

Etsy Суперзвезди  

Запиши се за мейли от SheHustlin' за да не пропуснеш всичко, което споделям за управлението на Etsy магазин! Ще се радвам да се "видим" вътре!