Обучения и програми за подкрепа

Затворена Viber група за Въпроси & Отговори за Etsy

Отговори на всички твои въпроси лично от мен

ВКЛЮЧИ СЕ за 9 лв. / месец
Безплатен онлайн наръчник за нови и стартиращи магазини в Etsy

12 Стъпки към Успешен Магазин в Etsy

Чудиш се дали Etsy е за теб? 

Приготвила съм ти безплатен онлайн наръчник (видео + PDF)! В него ще откриеш отговори на 90% от въпросите, които получавам всеки ден от хора като теб.

ВЗЕМИ ТУК

Успешен старт в Etsy: най-пълното и актуално бучение за Etsy на български език

ВИЖ ПОВЕЧЕ

EverlastGifts

Препоръчвам силно! С насоките които получих за 1 час, преобразих магазина си и резултатите са налице. Благодаря!

 

 Aneliya Yordanova

Безкрайно благодарна съм на Тонка за чудесните курсове ,които е направила- систематизирани и лесни за разбиране.Препоръчвам с две ръце! Тя ми помогна да сбъдна една моя Etsy мечта.Много харесвам комуникацията си с нея, страхотен човек ,който предразполага и винаги отговаря на въпросите ми ,когато съм затруднена.Благодаря ти Тонка!!!

Marina Staykova

Признателна съм на Тонка за уроците, които ми предоставя. Дава ми ценни насоки и съвети. безкрайно отзивчива по всяко време. Учебните ресурси на нейния сайт са необятни и достъпни за хора като мен, които едва прохождат в Etsy.

 

Petya Bratovanova

На 12 октомври отворих магазин с първите продукти. Нова и непозната материя, изискваща мислене и стратегически тактики, че и английски - стреснах се, напрегнах се... до първия вълшебен звън на падащите монети при продадения първи продукт, само две седмици след отварянето на магазина. Все още скачах от радост, когато този звън се повтори с нова продажба. Благодаря ти Тонка, че си неотлъчно до нас със своя позитивизъм и заразяваща сила, за отдаденоста ти, за всеки един урок... за това, че те има!

 

Veselina Koleva

Успешни в Etsy е най-смислената инвестиция, която съм правила. Убедена съм, че информацията, която получих, струва поне 5 пъти повече. Реално е безценна. Аз бях изчела и изгледала всичко от Тонката още преди да вляза в програмата, но това наистина е море от информация, направо си е цяла наука. След като вече имах видеата, не можех да спра да ги гледам отново и отново. Пъзелът в главата ми започна да се нарежда и нямах търпение да сглобя всичко. Имах разни трудности по пътя,  но Тонката винаги беше там да помогне. Винаги! И то не след ден или след седмица, а веднага. Отговаря веднага на всеки тъп въпрос, намира време да се чуем да живо и да оправим проблемите, просто не зная как успява, но е незаменима. Дава от себе си много повече отколкото очакваш, много! Благодарна съм, че животът и интернет ме срещна с нея. Нямам думи да опиша благодарността си!

 

Dima Tyuleva

Платформата Etsy е една необятна Вселена от възможности, а Тони ❤️от @Etsy Суперзвезди с Тонка от SheHustlin' е най-точния човек, който може да Ви поведе по стъпките на успешен бизнес в платформата! Увлекателните и лесно достъпни видеа, насоки, семинари и коментари са изключително полезни както за начинаещи, така и за напреднали етсианци! Доверете се на Тони и няма да сгрешите! Успехът е възможен!

Индивидуални срещи

Среща: КАКВО НЕ Е НАРЕД?

Ако имаш магазин, но нещата не вървят както си представяше, тази консултация е за теб. На нея ще ти задам редица въпроси, които ще ни помогнат да разберем къде е проблемът.

След това ще ти дам конкретни тактики за решаването му и ще направим план за действие.

Тази консултация е подходяща за теб също ако имаш множество въпроси и идеи и искаш да ги структурираш в ясен план, дори да нямаш конкретен проблем. Например, можем да обсъдим кой е най-добрият начин да представиш нова категория продукти–със секция или изцяло нов магазин.

147 лв. по Zoom със запис

45-90 минути, всеки работен ден от 09:00 до 15:00 (изключения с поне 3 дни предварително планиране)

ИСКАМ

Среща: МАГАЗИН В ETSY ЗАЕДНО

 По ваше желание създадох съвсем нова услуга, която ще те придвижи към мечтания Etsy магазин бързо и лесно.

За няколко часа ще получиш знания, които се трупат с години.

Ако искаш магазин в Etsy, но все не се решаваш…

…нека да отворим магазина ти в Etsy заедно!

Тази услуга е онлайн среща с benefits е подходяща за творци, колекционери, дизайнери и производители, които все още НЯМАТ Etsy магазин.

След тази среща ще имаш...

…работещ магазин в Etsy и знания, които останалите придобиват с месеци и години.

…инструкции за верификация и административни процеси (и помощ за тях при необходимост)

…план за действие за първия месец на магазина ти за да знаеш какво друго освен да качваш продукти да правиш.

…възможност да задаваш въпроси до 30 дни след срещата (защото най-много въпроси изникват СЛЕД срещите с мен)

…запис на срещата, за да не се налага да водиш бележки и към който можеш да се връщаш когато искаш (и ще ти трябва защото срещите с мен са пълни с информация).

147 лв. по Zoom със запис

90 минути, всеки работен ден от 09:00 до 15:00 (изключения с поне 3 дни предварително планиране)

 

ЗАПИСВАМ СЕ

Менторска програма: Липсващото парче от твоя успешен творчески бизнес

Ако искаш повече и си готов/а да вложиш всичко от себе си, за да сбъднеш мечтата си, разгледай индивидуалната програма.

Тя включва всичко за Etsy, но и много отвъд платформата–от email маркетинг до ценообразуване, клиентски път, комуникационен план...всички компоненти на успеха на едно място!

Всички подробности са тук

Etsy Клуб за Растеж и Подкрепа

Твоите хора са ТУК!

ЕЛА И ТИ!

Други услуги

Търсиш нещо по-различно от програмите, описани по-горе?

Пиши ми!