ETSY СЪБИТИЕ

за бъдещи и настоящи собственици на магазини

4-5 март, 2023, CREA Center, гр. Бяла, вход СВОБОДЕН

В двудневния семинар ще имате възможността да научите моята система за успех в Etsy и да приложите на практика стъпките в нея, за да имате страхотен план за 2023!

В следобедните часове ще има време да се опознаем, да си поговорим и да си раздадем награди! Независимо дали планирате да дойдете за пълните 2 дни, за час в събота или само за кафе и сладки с други Etsy-анци в неделя следобед, запишете се!

Мястото е ограничено, затова с предимство ще са тези от вас, които са записани.

(със записването си, участваш в томбола с награди на събитието и получаваш безплатни материали за развитие на магазина си, които не предлагам никъде другаде).

За CREA Center & гр. Бяла 

В рамките на проект за развитие на творчески центрове по Черноморския басейн, в град Бяла, на стратегическо място на Черно Море, ще заработи споделено работно пространство за творци и предприемачи от креативните индустрии. Артисти, фотографи, музиканти, скулптури, маркетолози, програмисти ще имат достъп до модерен и функционален споделен офис, в който да разгърнат потенциала си и да превърнат идеите си в успешни продукти.

"Искам да изкажа възхищението си към Тонката - страхотно отзивчив човек и голям професионалист.

Записах се за обучението Etsy Супер Старт, което е толкова детайлно и полезно, че отговаря на всички въпроси и отвъд. Препоръчвам горещо! И успех на всички творци!"

Вероника Нелбатска

"Искам да благодаря на Тонката за професионалното отношение по цялостната организация около отварянето на магазина в етси. TalkAboutHoney е създаден в края на годината, а на 13.01 получихме първата си поръчка. Това щастие споделихме с Тонката, а тя искрено се радва с нас на този успех."

Цветан Пройнов

За Тонка & Etsy Суперзвезди

Антония Колева "Тонка" е Etsy ментор с над 10-годишен опит в платформата и нестихващ оптимизъм. Тя е създател на най-пълното и актуално Etsy обучение за български език, Etsy Супер Старт, първият по рода си в България Etsy Клуб за Растеж и Подкрепа и единствената Facebook група за Etsy творци без хейт, Etsy Суперзвезди. Към 2023, Тонка има над 1100 души записани в нейни безплатни и платени обучения.