Искаш помощ с твоя Etsy магазин?

Безплатни материали за развитие
на твоя Etsy магазин

12 Стъпки към Успешен Магазин в Etsy

Безплатно обучение

Вижте тук

Оцени магазина си в Etsy

Когато нещата не вървят, понякога е трудно да разберем къде точно е проблемът. Това упражнение ще ти помогне да разбереш кои са най-слабите и най-силните страни на магазина ти, за да можеш да си съставиш план за подобряване на резултатите!

Искам упражнението!

Подобри ранга на
магазина си

Какво можете да направите за да подобрите ранга на магазина и продуките си и да започнат да се появяват по-напред в търсачката? Как Etsy определя ранга или оценката на всеки магазин?

Разбери тук!

Разбери таговете

Не можеш да се справиш с оптимизацията и се чудиш какви тагове да използваш? Това упражнение ще хвърли светлина върху тази така объркваща част о оптимизацията!

Искам упражнението!

Как можем да работим заедно

Etsy Клуб за Растеж и Подкрепа 

Клубът е онлайн пространство за срещи и подкрепа за собственици на Etsy магазини. Най-подходящ е за тези от вас, които имат отворени магазини, защото, както казват членовете, “е много работен” и обсъждаме конкретни планове, тактики и реални казуси. Отваря врати за нови членове края на всеки месец.

Запиши се тук

Платени обучения

За да ви помогна да се чувствате СИГУРНИ, че знаете какво правите, създадох няколко видео обучения свързани с маркетинга в и извън Etsy, специално за български творци! Социални медии, реклама в Etsy, оптимизация, проучване….сигурна съм, че ще откриете това, от което имате нужда!

Запиши се

Лични Срещи

Искаш външен поглед върху магазина си? Или пък имаш много въпроси и искаш ясен и точен отговор? Или пък искаш да създадем оптимизиран листинг или рекламна стратегия заедно? Индивидуалните консултации се провеждат по Zoom и са с доста гъвкав график, така че защо не?

Виж графика

Менторска програма

Менторската програма е един от най-успешните начини да започнете да работите сериозно по магазина си. Тя е само за тези от вас, които имат капацитета (във всяко отношение) и желанието да работят здраво. Седмични срещи, много задачи, интензивни промени и всички мои знания в програма създадена само за вас!

Как стават нещата